top of page

Personal trainer 

Veel mensen zijn door tijdgebrek en ook door onvoldoende motivatie zich ervan bewust dat ze de fysieke gesteldheid van hun lichaam verwaarlozen met allerlei gevolgen van dien. Fysieke inspanning draagt altijd bij tot een gezonder lichaam en geest. Met name fysieke kracht en een goede spierspanning zijn essentieel om fysieke ongemakken van het bewegingsapparaat te voorkomen, uithoudingsvermogen speelt ook een rol maar is minder dominant dan spierkracht en balans.

Daarnaast zorgt inspanning voor een betere doorbloeding van pezen, spieren en gewrichten en heeft een duidelijke positief effect op botontkalking.

Met name voor de ouder wordende mens is het erg belangrijk om de fysieke kracht van spieren op peil te houden, ieder mens van 20 tot in de 90 kan door simpele oefeningen duidelijke verbeteringen zijn spierkracht krijgen.

Door mijn achtergrond als fysiotherapeut kan ik voor ieder individu een persoonlijk trainingsschema maken afgestemd op behoeftes, verlangens, eventuele beperkingen of overgewicht.

Een intensief schema van 30 minuten per week onder begeleiding kan al een wereld van verschil maken.

Er is een variatie van mogelijkheden van bezoek op locatie, maken van persoonlijke basisschema's, intensieve trainingen of juist minder intensief, coaching op afstand  etc., het belangrijkste is dat de training is afgestemd op jou als persoon en er een continue terugkoppeling is.

bottom of page