top of page

Bewegingstherapie

Ontdek de kracht van bewegingstherapie, waarbij we je begeleiden bij het herstellen van je bewegingsvrijheid, het verbeteren van functionele capaciteiten en het versterken van je lichaam. Met oog voor jouw individuele behoeften en doelen, bieden we een breed scala aan op maat gemaakte bewegingstherapieën en oefeningen die jouw herstel en welzijn bevorderen.

Bewegingstherapie bij Body Benefit

Bewegingstherapie heeft als doel om het lichaam op een fysiek inspanningsniveau weer in balans te brengen en de algehele fitheid te verbeteren.

 

Het is geschikt voor iedereen die zijn mobiliteit wil vergroten, zijn algehele fitheid wil verbeteren, klachten wil verminderen, wil revalideren na een blessure of gewoonweg zijn welzijn wil bevorderen. De trainingen zijn gericht op het verhogen van de belastbaarheid van het lichaam door middel van kracht-, coördinatie- en uithoudingsoefeningen, evenals het verbeteren van de mobiliteit. Regelmatige lichaamsbeweging heeft meerdere voordelen, zoals het vergroten van energie, het verminderen van stress en het verbeteren van de algehele gezondheid en welzijn.

bottom of page