top of page

Massagetherapie

Ontdek een verscheidenheid aan massages binnen onze massagetherapie, waarbij we samen kunnen bepalen welke vormen het beste bij jou passen. Naast het verlichten van gezondheidsklachten, streven we met massagetherapie naar het herstellen van de lichaamsbalans door de onderliggende oorzaken aan te pakken.

In onze praktijken bieden wij de volgende massagetherapieën aan

Sportmassage

Een sportmassage is een specifieke vorm van massage die gericht is op het behandelen en voorkomen van sportgerelateerde blessures. Het omvat het toepassen van verschillende massagetechnieken, zoals diepe druk, frictie en stretching, om de bloedcirculatie te verbeteren, spierspanning te verminderen en het herstel van de spieren te bevorderen.

Bindweefsel massage

Een bindweefselmassage is een massagevorm die zich richt op het stimuleren en manipuleren van het bindweefsel in het lichaam. Door specifieke technieken toe te passen, zoals diepe druk en stretchbewegingen, kan het de flexibiliteit van het bindweefsel verbeteren, de doorbloeding bevorderen en de algehele gezondheid van het bindweefsel verbeteren.

Breuss massage

Een Breuss massage is een zachte en ontspannende massage die zich richt op de wervelkolom en het omringende weefsel. Het maakt gebruik van speciale massagetechnieken en St. Janskruidolie om de wervelkolom te strekken, spanning te verminderen en de energiestroom te bevorderen.

bottom of page