top of page

Ontmoet ons team

Met een diepgewortelde passie voor het helpen van mensen, zijn wij toegewijd aan het bieden van hoogwaardige zorg en ondersteuning. Bij ons kun je rekenen op deskundige begeleiding en persoonlijke aandacht, zodat jij je optimale gezondheid en welzijn kunt bereiken.

Person biking in nature
Body Benefit is opgericht met een duidelijke visie en passie

Na jarenlange ervaring als fysiotherapeut en het zien van de impact van traditionele benaderingen, voelde Herman van Hazendonk de behoefte om een praktijk te creëren die een meer holistische aanpak biedt. 

 

Herman gelooft sterk in het idee dat het lichaam als één geheel moet worden benaderd, waarbij niet alleen de fysieke symptomen worden behandeld, maar ook de emotionele, mentale en spirituele aspecten van het individu in overweging worden genomen. Hij begrijpt dat onze lichamelijke gezondheid nauw verbonden is met ons algehele welzijn. Door het oprichten van Body Benefit wilde Herman een ruimte creëren waarin hij zijn cliënten kon begeleiden op een holistische reis naar herstel en evenwicht.

Met gespecialiseerde behandelingen en zorg streeft het Body Benefit team ernaar om de juiste balans in het lichaam te herstellen, zowel op fysiek als niet-fysiek vlak. In de veilige en ondersteunende omgeving van Body Benefit ontvangen cliënten de best mogelijke zorg, met de intentie om hun volledige potentieel te bereiken en een gezond en evenwichtig leven te leiden. 

 

We hechten veel waarde aan persoonlijke aandacht en zorg. We nemen de tijd om naar onze cliënten te luisteren, hun unieke behoeften en doelen te begrijpen en een vertrouwensband op te bouwen. We geloven dat een goede therapeutische relatie essentieel is voor een succesvolle behandeling.

 

Het team is toegewijd om mensen te inspireren en te begeleiden op hun reis naar welzijn, waarbij ze harmonie creëren tussen lichaam en geest.

bottom of page