top of page
headshot herman kleiner.png

Herman van Hazendonk

Fysiotherapeut

Leefstijlcoach

Telefoon:

+31 6 29 11 26 33

Over mij

Ik ben Herman van Hazendonk, gevestigd in Beesd. Ik heb mijn opleiding fysiotherapie gevolgd bij Thim van der Laan in Utrecht en ben tevens een gecertificeerd massagetherapeut die is aangesloten bij de BATC.

Met een diverse achtergrond, variërend van uitgezonden beroepsmilitair tot het verzorgen van trainingen en coaching in achterstandswijken, en mijn werkervaring als fysiotherapeut in de Verenigde Staten, kan ik me goed inleven in mensen. Ik neem mijn ervaringen graag mee als waardevol onderdeel van mijn behandelingen en adviezen.

Als enthousiaste sporter heb ik een diepe passie voor het menselijk bewegingsapparaat. Ik ben echter ook breed georiënteerd en heb ervaring met uiteenlopende klachten, variërend van hoofdpijn tot revalidatie en enkelblessures. Samen gaan we op zoek naar manieren om het evenwicht in jouw lichaam te herstellen, in plaats van tegen je lichaam te strijden.

Ik werk op maandag en donderdag in onze praktijk in SportCity, gelegen in Den Bosch, en op dinsdag, woensdag en vrijdag in onze praktijk in Beesd. Als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via telefoon of e-mail. Ik ben er om jou te helpen.

bottom of page