top of page
headshot amber kleiner.png

Amber van Hoek

Fysiotherapeut

Orthomoleculair therapeut

Telefoon:

+31 6 43 07 81 23

Over mij

Graag stel ik mezelf aan je voor: ik ben Amber van Hoek, een gepassioneerde fysiotherapeute en een echte Bosschenaar. Met trots werk ik al 3 jaar bij deze fysiotherapie praktijk, waar ik met veel plezier mijn vak uitoefen. Mijn missie is om mensen te helpen met diverse klachten, variërend van sportblessures tot klachten gerelateerd aan stress of spanning.

Als sportieve persoon, van roeien tot aan crossfit, combineer ik mijn persoonlijke achtergrond als sporter met mijn kennis als fysiotherapeute. Dit stelt me in staat om een diepgaand begrip te hebben van hoe het menselijk lichaam functioneert en wat de grenzen zijn als het gaat om belasting.

Mijn ervaring heeft me geleerd hoe essentieel het is om naar het totaalplaatje te kijken. Dit betekent dat ik ook aandacht besteed aan factoren zoals stress, voeding, mindset, slaap en beweging. Deze holistische benadering spreekt me enorm aan, daarom ben ik naast mijn werk als fysiotherapeut ook actief als orthomoleculair therapeut.

Ik ben beschikbaar op dinsdag, woensdag en vrijdag in onze praktijk in SportCity, gevestigd in Den Bosch. Aarzel niet om mij vragen te stellen wanneer je me daar ziet, of neem contact met me op via telefoon of email. Ik sta altijd klaar om te helpen.

bottom of page